COVID-19-virustilanteen vaikutus toimintaamme

COVID-19-viruksen nopea kehittyminen on erittäin valitettava tilanne meille jokaiselle.

Henkilöstömme ja asiakkaiden turvallisuus on ensisijainen prioriteettimme, mutta pidämme silti myös erittäin tärkeänä jatkaa toimintaamme toimittamalla palveluitamme ja tuotteitamme teille. Yritämme varmistaa palveluiden jatkumisen, terveys kuitenkin etusijalla!

Tästä tilanteesta johtuen pyydämme asiakkaitamme hyödyntämään mahdollisimman paljon verkkokauppaamme ja sähköpostia asiointiin, myymälässämme vierailun sijaan.

Näinä vaikeina aikoina toimitusaikamme saattavat venyä normaalia pidemmiksi ja suosimme mieluusti postin tai matkahuollon kautta toimituksia, hallituksen ohjeistuksia seuraten.

Seuraamme tilannetta päivä kerrallaan ja haluamme toivottaa kaikille tsemppiä näihin poikkeusoloihin.

-Sarlin Race Teamin ja Moni Koneistuksen henkilökunta

DMG Mori 5-akselinen koneistuskeskus

Olemme laajentaneet koneistuskapasiteettiamme, uusin investointimme on DMG Mori DMU 75 monoBLOCK 5-akselinen koneistuskeskus.

Investoinnin ansiosta pystymme laajentamaan kapasiteettiamme ja koneistamaan entistä isompia kappaleita. DMU 75 monoBLOCKin X-akselin liike on 750 mm ja työstettävän kappaleen maksihalkaisija Ø840mm ja korkeus 500mm. Aihion maksimipaino voi olla 600 kg.

Kone on ollut tiloissamme asennettuna jonkin aikaa ja sen käyttöönotto on suoritettu. Ota yhteyttä koneistustarpeisiisi liittyen !! puh. 0456 765 380 / email: info@monikoneistus.fi

Kaikki koneemme on esitelty täällä.

 


 

Vahvistusta henkilökuntaan

Henkilökuntamme on vahvistunut uudella henkilöllä. Veli-Pekka Hänninen on aloittanut palveksessamme 2.5.2016.

Hänen vastuualueensa on myynti ja 3D-suunnittelu.

Veli-Pekan tavoittaa sähköpostilla info@monikoneistus.fi

Mazak Variaxis tuli taloon

Tiistaina 1.3.2016 pihaan ajoi yhdistelmä, jonka lavalla oli mieluinen kuorma, uusi pystykarainen Mazak Variaxis VRXJ500X koneistuskeskuksemme.

Mazak on nyt paikallaan sisätiloissa ja parhaillaan tehdään sähkö- yms. asennuksia.

Tässä hieman kuvia siitä, kuinka Mazak Variaxis tuli taloon.

 

Laajennustyöt valmiina uutta konetta varten

Laajennustyöt uutta koneistuskeskusta varten alkavat olla valmiina, alla muutamia kuvia tilasta.

Pystykaraisen Mazak Variaxis VRXJ500X koneistuskeskuksen toimitusaikataulu on hieman venynyt alkuperäisestään, koneen pitäisi saapua maaliskuun alkupuoliskolla. Asennusten, käyttöönoton ja pienen harjoittelun jälkeen tavoitteenamme on saada tuotanto käyntiin maaliskuun loppupuoliskolla.

Mazak Variaxis VRXJ500X

Mazak Variaxis VRXJ500X

Mazak Variaxis VRXJ500X

PS. Muistin virkistykseksi, elokuussa näytti vielä tältä. Kuvakulma sama kuin tuossa yllä olevassa kuvassa.

Moni Koneistus Oy Mazak VRXJ500X

 

 

Konekanta laajenee

Toimintamme laajentuessa koneistuskapasitettia on tulossa lisää. Toimitilojen laajennustyöt on käynnissä ja uusi kone on tilattu. Kone saapuu tämä hetken tiedon mukaan tammikuussa 2016 (päivitys: maaliskuussa 2016).

Pystykarainen Mazak Variaxis VRXJ500X koneistuskeskus

Pystykaraisissa Variaxis j -sarjan koneistuskeskuksissa on tukeva, molemmista päistä tuettu kehtopöytä, jonka avulla voidaan koneistaa vaativimmatkin kappaleet useammalta kantilta yhdellä kiinnityksellä. Kehtopöytää voidaan kallistaa (A-akseli) 0,0001°:een jaolla ja muut 4 akselia voivat liikkua yhtä aikaa, jolloin myös monimutkaiset muodot saadaan jyrsittyä tehokkaasti ja tuottavasti. Tällä 5X-mallilla voidaan ajaa kaikkia akseleita yhtäaikaisesti.

YouTubesta löytyy minuutin video, josta saa jotain käsitystä vastaavan koneen ominaisuuksista:
https://www.youtube.com/watch?v=0gIrrfNIjGk&list=PL41QDjMW23i5Cr5J8mPz017inQN7yDtuK&index=6

Pöydän koko Ø 500 – 600 mm
Kappalekoko Ø 500 x 350 mm  –  Ø 730 x 450 mm

Moni Koneistus Oy Mazak VRXJ500X

Elokuu 2015:

Moni Koneistus Oy Mazak VRXJ500X

Helmikuu 2016:

Mazak Variaxis VRXJ500X

Palveluitamme

Moni Koneistus Oy palvelee sinua joustavasti tarpeesi mukaan. Pidämme haasteista, älä epäröi tarjota omaa tarvettasi meille.

Tarjoamme koneistusta alihankintatyönä. Koneistamme pieniä ja isompia sarjoja sekä yksittäiskappaleita. Älä turhaan keskeytä omaa tuotantoasi yksittäiskappaleen tai pienen sarjan takia, hoidamme ne puolestanne.

Materiaaleista käsittelemme eniten alumiinia. Hallitsemme erilaiset ja erikoisemmatkin alumiinilaadut ja niiden koneistamiseen liittyvät erityispiirteet. Hoidamme myös alumiinien pinnoitukset yhteistyöverkostomme kautta. Alumiinin pinnoittaminen antaa viimeistellyn ulkonäön ja suojaa kappaleen korroosiolta.

Toinen perusmateriaalimme on luonnollisesti teräs, mukaan lukien haponkestävät ja ruostumattomat teräkset, työkalu- ja nuorrutusteräkset. Sen lisäksi koneistamme myös erikoisempia metalleja kuten titaania. Myös pehmeämmät metallit, kuten messinki ja pronssi, muovautuvat käsittelyssämme.

Metallien lisäksi koneistamme erilaisia teknisiä muoveja.

Yhteistyöverkostomme kattaa myös 3D-suunnittelun ja siihen yhdistettynä mahdollisesti tarvittavat analysoinnit. Joten jos tarvitset jotain, josta sinulla on vasta hahmotelma kännykän takakanteen pirrettynä, ei hätää, me jatkamme siitä. 3D-malli on kustannustehokas lähtökohta CNC-koneidemme CAM-ohjelmoinnille erityisesti silloin, kun kappale on muodoiltaan vaativa ja/tai monimuotoinen.

Vaikka YTJ:ssä yrityksemme on nuori, olemme tehneet koneistusta jo useiden vuosin ajan. Koneistustoimintamme laajentumisen myötä se eriytettiin omaksi yhtiöksi käytännön syistä.

Ota yhteyttä!

Moni Koneistus Oy

puh. 0456 765 380
019 765 380

sähköposti: info[at)monikoneistus.fi