Palveluitamme

Moni Koneistus Oy palvelee sinua joustavasti tarpeesi mukaan. Pidämme haasteista, älä epäröi tarjota omaa tarvettasi meille.

Tarjoamme koneistusta alihankintatyönä. Koneistamme pieniä ja isompia sarjoja sekä yksittäiskappaleita. Älä turhaan keskeytä omaa tuotantoasi yksittäiskappaleen tai pienen sarjan takia, hoidamme ne puolestanne.

Materiaaleista käsittelemme eniten alumiinia. Hallitsemme erilaiset ja erikoisemmatkin alumiinilaadut ja niiden koneistamiseen liittyvät erityispiirteet. Hoidamme myös alumiinien pinnoitukset yhteistyöverkostomme kautta. Alumiinin pinnoittaminen antaa viimeistellyn ulkonäön ja suojaa kappaleen korroosiolta.

Toinen perusmateriaalimme on luonnollisesti teräs, mukaan lukien haponkestävät ja ruostumattomat teräkset, työkalu- ja nuorrutusteräkset. Sen lisäksi koneistamme myös erikoisempia metalleja kuten titaania. Myös pehmeämmät metallit, kuten messinki ja pronssi, muovautuvat käsittelyssämme.

Metallien lisäksi koneistamme erilaisia teknisiä muoveja.

Yhteistyöverkostomme kattaa myös 3D-suunnittelun ja siihen yhdistettynä mahdollisesti tarvittavat analysoinnit. Joten jos tarvitset jotain, josta sinulla on vasta hahmotelma kännykän takakanteen pirrettynä, ei hätää, me jatkamme siitä. 3D-malli on kustannustehokas lähtökohta CNC-koneidemme CAM-ohjelmoinnille erityisesti silloin, kun kappale on muodoiltaan vaativa ja/tai monimuotoinen.

Vaikka YTJ:ssä yrityksemme on nuori, olemme tehneet koneistusta jo useiden vuosin ajan. Koneistustoimintamme laajentumisen myötä se eriytettiin omaksi yhtiöksi käytännön syistä.

Ota yhteyttä!

Moni Koneistus Oy

puh. 0456 765 380
019 765 380

sähköposti: info[at)monikoneistus.fi

Posted in Uutisia.